Quins canvis hem introduït a la consulta Foniatria Bonet a partir de la COVID-19?

Quins canvis hem introduït a la consulta Foniatria Bonet a partir de la COVID-19?

Aquests canvis es resumeixen en dos àmbits:

– un primer en tot el que fa referència a prevenció i higiene

– un segon en la manera d’atendre els pacients

Des del mes de maig del 2020 respecte a la prevenció i higiene la consulta Foniatria Bonet disposem de mascaretes FFP2, mascaretes quirúrgiques, mascaretes transparents, pantalles facials així com a tota la indumentària necessària per a la protecció dels qui venen  visitar-se com dels qui hi treballen. La neteja si ja era una factor important pel fet de ser una consulta mèdica, ara ha esdevingut escrupolosa, per exemple la neteja i ventilació dels espais comuns durant i després de cada visita. També hem reorganitzat la freqüència i espaiament de les  visites per tal d’evitar aglomeracions i contactes. En entrar a la consulta es pren la temperatura, es pregunta la simptomatologia, neteja obligada de mans, ús de guants,  mascareta i pantalles, així com fer gargarismes abans de les sessions de logopèdia, psicologia o les visites mèdiques.

La COVID-19 ens ha portat una nova mirada en la manera d’atendre als pacients, d’una banda mantenir la presencialitat com havíem fet sempre i hem afegit sessions virtuals per realitzar part de la rehabilitació logopèdica, foniàtrica i psicològica així com també reunions virtuals amb els col·laboradors afins a la nostra tasca.

Si amb l’adveniment de la SIDA ens col·locàvem guants per a qualsevol exploració i amb la hepatitis usàvem grans ulleres, ara hi afegim la mascareta, la ventilació i la higiene acurada així com el tele-treball.

Foniatria Bonet
jm.martin@qu-24.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.