Testimonis

Professora de música

Sóc professora de Música de l’escola concertada de trenta-tres anys d’edat. Vaig tenir problemes de veu quan estava estudiant com a professora de música i a la Consulta Bonet m’he sentit sempre molt ben atesa tant en l’aspecte professional (diagnòstic, tractament, rehabilitació, cirurgia, medicació) com en l’aspecte humà.

Nen d’onze anys

El nostre fill mostrava problemes en l’àmbit de la lectura, corria massa i s’entrebancava molt sovint i tot i que la comprensió no se’n ressentia massa. Com a pares, estem contents del seu progrés. A casa ens emportaven exercicis de la consulta Bonet que fèiem diàriament i cada setmana es treballava. Ha estat un treball molt constant i el resultat és ara molt bo.

Nena de dotze anys

La manera en que la nostra filla Anna feia la deglució estava impactant l’ alineació de les dents de dalt. Una amiga ens va recomanar la Núria com a logopeda especialitzada en tractament de deglució atípica. L’experiencia ha estat molt positiva i estem molt contents amb els resultats. La meva filla descriu la Núria com una persona amable i divertida, s’ha sentit molt cómoda amb ella, i cada semana sortia amb una colla d’exercicis per a practicar. El tractament, amb paraules del dentista, ha estat molt eficient i rápid i per aixó volem donar el crèdit a la Núria per saber motivar l’Anna a fer els seus exercicis. Estem molt satisfets amb els resultats i no tenim cap dubte a l’hora de recomanar a la Núria com a experta en aquest tipus de tractament.

Directora comercial

Soy Charo Loriente , Directora comercial, de 61 años de edad. Tuve problemas graves de voz, me recomendaron la Consulta Bonet en la que me sentí bien atendida tanto en el aspecto profesional como en el personal. Fue en el año 2003 y a día de hoy sigo con mi voz perfecta, con mi trabajo en la empresa y en medios de comunicación.

Actriu

Soc una actriu i per la meva feina em veig obligada a parlar molt i la veu és molt important per a mi. Durant la meva vida laboral he tingut alguns problemes amb les cordes vocals. A la Consulta Bonet sempre m’he sentit ben atesa, tant des del punt vista mèdic i com fer tot el seguiment rehabilitador pre i post quirúrgic.

Noi de quinze anys

El nostre fill parlava de manera accelerada i poc vocalitzada, fins al punt que sovint se li havia de demanar que repetís el que deia. Després d’un any escolar va resoldre la seva dificultat. Els pares ens hem sentit guiats amb un tracte personal pels exercicis que el nostre fill havia de fer a casa.

Cantant

Sóc Mariona Benet, cantant de música clàssica i professora de cant, de cinquanta-nou anys d’edat Les vegades que he vingut a visitar-me han sigut per revisió general de cordes vocals, que com a cantant he d’anar fent periòdicament. La Dra. Montserrat Bonet sempre m’ha tractat estupendament bé i explicant sempre el perquè de les coses. També vull remarcar la seva delicadesa en fer les exploracions de cordes vocals com les del nas i orelles.

Músic

Soc Jordi Cunillera, músic de 35 anys d’edat que toco la bateria i tinc problemes d’oïda. A la Consulta Bonet m’he sentit guiat amb un tracte personal adequat al meu problema. M’han aconsellat que puc fer per evitar més problemes d’oïda i mantinc un seguiment per mantenir a ratlla la meva audició.

Nen de 4 anys

Tinc un fill de 4 anys que no parlava i em costava molt de comunicar-me amb ell. A la consulta Bonet li diagnosticaren i aconsellaren operar els carnots i rehabilitació logopèdica. Des de llavors el nen ha començat a parlar i en poc temps s'ha posat al nivell dels nens de la seva edat.

Professora de llengua i literatura

El meu nom és Alicia AM i sóc professora de llengua i literatura a un institut de Reus. Vaig perdre la veu cap a finals de 2017. Patia un bloqueig, quasi àfona, i parlar era un esforç enorme amb pocs resultats, perquè no se’m sentia, i parlar amb sorolls de fons, missió impossible. Més tard va derivar en una quequesa i he passat, pràcticament, dos cursos de baixa per la impossibilitat de realitzar la meva feina.
Després d’un llarg periple al juny de 2020, en plena pandèmia de Covid-19, vaig fer la primera visita amb Montserrat. Seguint exercicis que em donava la Núria i l’acompanyament psicològic de la Montserrat Mañé, he pogut incorporar-me a la feina des de començament de curs. Estic encantada i encara incrèdula però la realitat és que he recuperat la veu i puc tornar a desenvolupar la meva tasca docent.
La sort m’ha fet trobar les professionals que tenien la clau de la meva recuperació. El tracte i la saviesa de tot l’equip m’han dut a la normalitat i els estic molt agraïda.

Àvia

Soc la Rosa M. mare de família i àvia ja jubilada amb problemes mèdics, logopèdics i psicològics. A la consulta Bonet m'he sentit molt recolzada amb tots els meus problemes de veu, tant en els consells mèdics com en la tasca de logopèdia, així com també en sentir-me escoltada i acompanyada amb els meus neguits. Ha estat un suport general que agraeixo sincerament.

Professora de 35 anys

Soc la Mar, professora, logopeda i psicopedagoga que darrerament he patit problemes de veu així com també necessitat d'ajuda emocional per la inestabilitat laboral. A la Consulta Bonet m'he sentit acollida i guiada tant en l'aspecte logopèdic com psicològic.