SERVEIS

Oferim serveis d’Otorinolaringologia, logopèdia, pedagogia, foniatria, pedagogia musical i psicologia. Per mitjà de noves tecnologies optimitzem l’aprenentatge per tal d’obtenir un millor rendiment professional, escolar o per a la vida quotidiana.

La nostra manera de treballar

– Repassem la història clínica per obtenir tota la informació que pugui ser rellevant.
Explorem l’oïda, la veu, la parla, el llenguatge i la deglució mitjançant l’ús de noves tecnologies en el nostre laboratori.
Diagnostiquem i tractem patologies de la comunicació com sordesa, quequesa, disfonia, problemes articulatoris, dificultats per empassar, al·lèrgia respiratòria…
Orientem al pacient sobre el tipus de tractament que necessita tant si és mèdic, quirúrgic, pedagògic, musical, rehabilitador o acompanyament psicològic.
Rehabilitem seguint una metodologia sempre personalitzada i el més adequada al pacient i a la família si s’escau.

serveis

 

Els nostres serveis

FONIATRIA: estudia la patologia de la comunicació en les vessants de trastorns de la veu, parla, llenguatge i audició, tant en els infants com en la gent adulta. Determina quins poden ser els tractaments més adients de cara a una rehabilitació foniàtrica, tant vocals, respiratoris, lingüístics i/o articulatoris.

PEDAGOGIA: estudia les diferents metodologies per a l’aprenentatge de qualsevol matèria d’estudi; com s’han d’adequar a cada edat, quant temps es necessita, quins materials són els millors per a un bon aprenentatge… Orienta sobre quins estudis o treballs poden ser els òptims per donar un millor rendiment escolar i/o professional.

DOCÈNCIA: donem formació continuada per a professionals de l’educació, cantants, actors, comercials, professions lliberals, en cursos organitzats per Institucions públiques o privades com Universitats, Col·legis professionals o per la pròpia Foniatria Bonet.

OTORINOLARINGOLOGIA: ciència mèdica que estudia els òrgans afectats de la gola, nas i orella. Dóna un diagnòstic i planteja diferents tractaments com: mèdics, quirúrgics o rehabilitadors.

LOGOPÈDIA: estudia la comunicació des de la vessant pedagògica. Estudia les disminucions vocals, articulatòries o lingüístiques relacionat amb l’edat del pacient i planteja la millor estratègia rehabilitadora per tal de reeducar o implantar de nou el llenguatge, parla… Tracta els diferents aspectes de la comunicació, tant si és gestual, oral, escrita, vocal… per donar al pacient la millor solució a la seva mancança comunicativa.

PSICOLOGIA: és la ciència del comportament i de l’experiència viscuda de les persones. De com els éssers humans es relacionen, senten, pensen i aprenen per adaptar-se al medi que els envolta. Ajuda a entendre processos adaptatius no aconseguits, a considerar aspectes emocionals que bloquegen i a canalitzar les accions per aconseguir la superació i el benestar. Les tècniques d’acompanyament – coaching i Programació neurolingüística (PNL) entre d’altres- faciliten el poder mirar, moure’s i ampliar les possibilitats d’acció, de relació i de satisfacció.

 

Quan cal demanar visita…