QUI SOM

Foniatria Bonet és una consulta mèdica, pedagògica ,logopèdica i psicològica situada a la ciutat de Barcelona, dedicada a resoldre o millorar problemes de la comunicació. Atén malalties de la veu, parla, llenguatge, deglució i audició; també atén problemes d’aprenentatge escolar i formació d’adults; així com dificultats en l’àmbit psicològic.

Vídeo Presentació

Curriculum vitae

Entrevista

 

Dra. Montserrat Bonet

Doctora en medicina, especialista en otorinolaringologia, Foniatra, Logopeda i músic. Es llicencià en Medicina i Cirurgia al 1978. Al 1982 obtingué el títol de Metge Especialista en Otorrinolaringologia i el títol de Patologia del Llenguatge (Logopèdia) i al 1986 el títol de Doctora en Medicina i Cirurgia. Dirigeix la Consulta Bonet des de la seva creació. Des de 1984 és professora associada d’ORL, encarregada de l’assignatura Foniatria a la Facultat de Medicina i també fou professora i coordinadora del àrea mèdica al Màster de Logopèdia a la Universitat de Barcelona. Des del 2003 és professora de Pedagogia de la veu, Didàctica del conjunt Coral a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El 2008 va obtenir el Premi a l’excel·lència Professional que atorguen els Col·legis de Metges de Catalunya. Des del 2013 fa de metge foniatra associat al servei d’ORL al Centre Hospitalier de Perpignan.

 

Vídeo Presentació

Curriculum vitae

Entrevista

 

Núria Bonet

Es llicencià en Ciències de l’Educació a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Barcelona, el 1984 i, aquest mateix any, va rebre el 2on premi concedit pel Gabinet d’Orientació Psicològic EOS en el seu certament per a orientadors. El 1992 obtingué el Màster de Logopèdia de la Universitat de Barcelona. Des de 2010 és professora associada per la Universitat de Barcelona al Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació. També ha estat professora de Formació vocal per a mestres d’educació musical. Es especialista en orientació escolar i professional. Professora de música per a primària i secundària. Ha realitzat diversos estudis de recerca en les àrees de pedagogia i Foniatria. Participa en la formació de logopedes des de 1995 fins a l’actualitat amb colaboració amb la UAB, FUB, ISEP

 

 

Curriculum vitae

Entrevista

Díptic general

Montserrat Mañé Artís

Es llicencià en Filosofia i Ciències de l’Educació, Secció Psicologia Clínica, de la Universitat de Barcelona, el 1980. La trajectòria professional de molts anys en l’àmbit editorial educatiu va fer que gestionés equips interdisciplinaris en diferents entorns tant d’ensenyaments bàsics com universitaris. El treball en aquest àmbit la va portar a adquirir noves tècniques i formar-se en Programació Neurolingüística (PNL) realitzant el Màster de PNL Practitioner, Màster de Coaching amb PNL, Coaching Wingwave i Intervenció Sistèmica amb famílies. Fa acompanyament en teràpia individual a adults, joves, adolescents i pares; treball corporal amb grups de dones en reinserció social i acompanyament a través de trucades telefòniques en una fundació de caràcter social.

 

Elena Giné

Auxiliar clínica, administrativa i recepcionista.