CURRÍCULUM MONTSERRAT MAÑÉ ARTÍS

 

Psicòloga (col·legiada núm. 1743)
Coach, especialitzada en programació neurolingüística (PNL)

La meva formació inicial va ser la llicenciatura en Filosofia i Ciències de l’Educació, Secció Psicologia Clínica, a la Universitat de Barcelona, l’any 1980. A final dels anys setanta s’estaven produint molts canvis i la psicologia em va proporcionar coneixements, consciència i interès per la persona i el seu entorn.

La meva trajectòria professional en el món editorial i en entorns educatius ben diversos em va fer veure la importància de l’ensenyament, en el sentit més ampli. Els mestres i professors han estat companys de viatge i amb ells he crescut professionalment i humanament.

La gestió d’equips interdisciplinars amb educadors d’ensenyament bàsic fins a universitari, em va portar a incorporar nous coneixements per comprendre millor les persones i adquirir noves tècniques. La PNL i el coaching van ser una descoberta després d’experimentar-ne personalment els beneficis.

La formació en PNL (Practitioner, Master Practitioner, Trayner’s) (pràctica, mestratge i gestió de grup), Coaching (acompanyament) amb PNL i Coaching Wingwave (acompanyament per superar estrès) van ser un aprenentatge molt significatiu, que vaig enriquir amb la mirada de la Intervenció sistèmica en famílies, una mirada que afegia profunditat a la resta.

Des de fa anys, acompanyo adolescents, mestres, pares d’adolescents, joves i adults en general.

I en l’àmbit de l’ajuda social faig acompanyament a grups de dones en reinserció social (a través de treball corporal i moviment), així com també un acompanyament a través de trucades telefòniques en una fundació de caràcter social.

La meva trajectòria de vida, la meva formació inicial en psicologia i les tècniques que he anat adquirint per aprofundir en la comprensió de la persona, em porten a enfocar les sessions des d’una mirada humanista, sistèmica i vital.

www.mmacompanyament.cat